Supravietuitorii de la #Colectiv ne roaga sa mergem la vot: Mai am doar mana dreapta si o voi folosi pentru a vota (Video)

Miercuri, 07 Decembrie 2016, ora 09:13
853 citiri
Supravietuitorii de la #Colectiv ne roaga sa mergem la vot: Mai am doar mana dreapta si o voi folosi pentru a vota (Video)
Foto: Facebook/Tedy Ursuleanu

Mai multi supravietuitori ai incendiului din clubul Colectiv, in care au murit 64 de oameni, au facut un apel la romani sa mearga sa voteze la alegerile parlamentare de duminica aceasta, pentru ca ce li s-a intamplat lor sa nu se mai intample niciodata.

Intr-un clip postat marti seara pe Facebook, cativa dintre cei care au scapat cu viata din incendiul devastator din Colectiv ne spun de ce ar trebui sa votam pe 11 decembrie.

"Stiu ca te doare de cum a ajuns tara asta, de coruptie, de birocratie, de nepotisme. Daca vrei drepturi egale si legi care sa te protejeze, mergi pe 11 decembrie la vot!!! #merglavot #impreunarezistam #coruptiaucide", este mesajul care insoteste clipul.

"Noi am supravietuit la Colectiv. Si avem o rugaminte", asa incepe apelul supravietuitorilor de la Colectiv.

"Inainte de Colectiv, nu mergeam la vot, eram o persoana care se pregatea sa emigreze, voiam un job, voiam drepturi, voiam niste reglementari exact cum se intampla in strainatate si stiam ca la ...citeste mai departe despre "Supravietuitorii de la #Colectiv ne roaga sa mergem la vot: Mai am doar mana dreapta si o voi folosi pentru a vota (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#supravietuitori Colectiv vot, #supravietuitori Colectiv mers vot, #supravietuitori Colectiv apel vot , #Stiri Guvern