Tariceanu acuza USR ca vrea masina si sofer pentru fiecare senator. Nicusor Dan spune ca Tariceanu minte

Miercuri, 28 Decembrie 2016, ora 17:27
1828 citiri
Tariceanu acuza USR ca vrea masina si sofer pentru fiecare senator. Nicusor Dan spune ca Tariceanu minte
Foto: captura video Digi24

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, acuza USR ca "vrea privilegii" si ca a cerut cate un birou si masina cu sofer pentru fiecare senator. In replica, presedintele USR, Nicusor Dan, il acuza pe Tariceanu ca minte si "fabuleaza cu rea intentie".

"Ieri am aflat ca preocuparea principala a USR era ca fiecare membru din Senat sa capete un birou si o masina cu sofer. Partidul antisistem. Vad ca s-au integrat. Vorbeau de privilegii, de nu stiu ce la Parlament, dar vor fiecare masina cu sofer si birou. Foarte interesant mi se pare", a declarat miercuri Calin Popescu Tariceanu.

Liderul senatorilor USR, Vlad Alexandrescu, e dezmintit categoric, precizand ca el si colegii lui nu au cerut decat sase consilieri pentru a-si putea desfasura activitatea la grup, dar ca solicitarea lor a fost ignorata.

"Grupul parlamentar al senatorilor USR nu a cerut niciun fel de masina, niciun fel de sofer, niciun fel de birou. A cerut doar un numar de sase functionari parlamentari care se ...citeste mai departe despre "Tariceanu acuza USR ca vrea masina si sofer pentru fiecare senator. Nicusor Dan spune ca Tariceanu minte" pe Ziare.com

#Tariceanu USR masini senat minte , #Stiri Guvern