Tariceanu, despre o debarcare a sa de la sefia Senatului: Exista un regulament in vigoare

Luni, 18 Ianuarie 2016, ora 18:45
1101 citiri
Tariceanu, despre o debarcare a sa de la sefia Senatului: Exista un regulament in vigoare
Foto: Arhiva Ziare.com

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat, luni, ca in ceea ce priveste o eventuala retragere a sprijinului acordat de PSD pentru sefia Senatului exista in vigoare un regulament al Camerei superioare a Legislativului care i se aplica inclusiv lui.

"Am vazut mai multe declaratii in acest sens. Referirile sunt la zvonuri. Zvonurile nu am sa le comentez. Sunt convins ca, daca domnul Dragnea doreste sa discutam acest subiect, putem sa il discutam direct, deschis. Punctul doi: exista, dupa cum stiti, un regulament al Senatului, care este inca vigoare, care are prevederi foarte clare in ceea ce priveste atat numirea, cat si schimbarea din functia de presedinte al Senatului. Regulamentul este valabil si este respectat de toata lumea, inclusiv de mine. Pana atunci nu am sa fac alte comentarii si nu am sa fac un dialog pe acest subiect, prin intermediul presei, cu domnul Dragnea", a declarat luni, la Parlament, presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.

El a raspuns ...citeste mai departe despre "Tariceanu, despre o debarcare a sa de la sefia Senatului: Exista un regulament in vigoare" pe Ziare.com

#Tariceanu sefie Senat, #PNL Tariceanu conducere Senat , #Stiri Guvern