Tariceanu, facut cavaler de francezi: Distinctia apartine si Romaniei si lucratorilor de la Dacia

Joi, 05 Martie 2015, ora 13:50
1044 citiri
Tariceanu, facut cavaler de francezi: Distinctia apartine si Romaniei si lucratorilor de la Dacia

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care primeste joi Ordinul National al Legiunii de Onoare, sustine ca distinctia apartine si Romaniei, romanilor din Franta si lucratorilor de la Dacia.

"Ordinul National al Legiunii de Onoare pe care il voi primi astazi din partea statului francez apartine in egala masura si Romaniei. Apartine, in egala masura, romanilor care traiesc in ‪Franta si ne fac cinste, si lucratorilor de la Dacia si alte intreprinderi unde s-a investit capital francez", a scris pe Facebook Calin Popescu Tariceanu.

Acesta afirma ca Franta este "o mare prietena a Romaniei" si va avea in el "intotdeauna un aliat". Totodata, fostul premier sustine ca, in viitor, romanii "vor continua sa beneficieze de pe urma unei relatii privilegiate cu Franta".

"Pentru mine, personal, Ordinul National al Legiunii de Onoare este o dovada ca lucrurile pe care le-am facut - fie din zona mediului de afaceri, fie in calitate de ministru si premier - au fost bune pentru ...citeste mai departe despre "Tariceanu, facut cavaler de francezi: Distinctia apartine si Romaniei si lucratorilor de la Dacia" pe Ziare.com

#Tariceanu cavaler Franta, #Tariceanu Ordin Legiune Onoare , #Stiri Guvern