Tariceanu: Faptele de care e acuzat Blaga sunt cunoscute de ani. De ce DNA a scos dosarul in campanie?

Duminica, 02 Octombrie 2016, ora 23:16
698 citiri
Tariceanu: Faptele de care e acuzat Blaga sunt cunoscute de ani. De ce DNA a scos dosarul in campanie?
Foto: Arhiva Ziare.com

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica, la RTV, ca faptele pentru care este acuzat fostul copresedinte Vasile Blaga sunt cunoscute de ani de zile, el precizand ca DNA trebuie sa raspunda la intrebarea de ce a fost tinut acest dosar la sertar si l-a scos abia acum, in campania electorala.

Calin Popescu Tariceanu a spus ca nu este sustinator al fostului lider PDL Vasile Blaga si ca a avut doar o conlucrare personala buna, in rest, fiind adversari politici.

"Faptele pentru care astazi Vasile Blaga este acuzat sunt cunoscute de ani si ani de zile. De ce acest dosar a fost tinut la sertar si scos acum in campanie? E o intrebare simpla la care DNA trebuie sa raspunda", a aratat Tariceanu.

Copresedintele ALDE a mentionat ca aceasta practica a functionat si la alegerile locale, cand au fost aduse "acuzatii ingrozitoare" asupra a zeci si zeci de oameni. "Ce se intampla acum cu acele dosare? Nimic", a ...citeste mai departe despre "Tariceanu: Faptele de care e acuzat Blaga sunt cunoscute de ani. De ce DNA a scos dosarul in campanie?" pe Ziare.com

#Tariceanu Blaga aparare DNA, #Tariceanu DNA Blaga dosar campanie , #Stiri Guvern