Tariceanu ii cere lui Iohannis sa-i demita pe sefii DNA si SRI

Vineri, 29 Iulie 2016, ora 14:53
812 citiri
Tariceanu ii cere lui Iohannis sa-i demita pe sefii DNA si SRI
Foto: Ziare.com

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa ii demita pe sefii DNA si SRI, daca acuzatiile duse de Traian Basescu in aceste zile se dovedesc a fi adevarate.

Fostul sef al statului a acuzat duminica, la Romania Tv, ca Romania a inceput sa se transforme intr-un stat mafiot unde Kovesi si Coldea aresteaza pe cine nu le canta in struna.

"Am vrut sa construiesc un stat de drept, nu unul in care doi indivizi, Kovesi si Coldea, sa spuna cine sa fie arestat ca nu le-a cantat in struna. Nu mai pot ramane neutru legat de cateva persoane.

(...) Nu voi rabda sa se transforme in stat mafiot institutii in care am investit enorm. Cand au crezut ca sunt libere, au trecut la actiuni mafiote niste indivizi depozitari de informatii incredibil de importante. O sa-i opresc eu, indiferent care sunt costurile. S-a depasit o limita de functionare a statului de drept", a spus duminica Basescu, reluand aceleasi acuzatii si joi seara la B1 ...citeste mai departe despre "Tariceanu ii cere lui Iohannis sa-i demita pe sefii DNA si SRI" pe Ziare.com

#Tariceanu Iohannis sefi DNA SRI, #Basescu sefi DNA SRI , #Stiri Guvern