Tariceanu il ataca pe Iohannis pentru ca nu-i demite pe sefii DNA si SRI: Jocurile, facute de institutii nedemocratice

Sambata, 30 Iulie 2016, ora 10:45
859 citiri
Tariceanu il ataca pe Iohannis pentru ca nu-i demite pe sefii DNA si SRI: Jocurile, facute de institutii nedemocratice
Foto: Arhiva Facebook/Calin Popescu Tariceanu

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, s-a aratat nemultumit de raspunsul presedintelui Klaus Iohannis la solicitarea sa prin care cerea sefului statului sa-si foloseasca autoritatea pentru a verifica la nivel institutional veridicitatea afirmatiilor facute de catre fostul presedinte Traian Basescu privind transformarea Romaniei intr-un stat mafiot.

"Azi am fost dezamagit de raspunsul primit de la presedintele Iohannis ca urmare a apelului facut (...) Cand fostul presedinte vorbeste ca Romania s-a transformat intr-un stat mafiot in care institutiile de forta decis discretionar in privinta libertatii unor cetateni, presedintele spune ca totul este in regula", a spus Calin Popescu-Tariceanu, la Antena 3.

Presedintele Senatului a spus ca raspunsul presedintelui Iohannis arata aroganta si ca si-ar fi dorit ca acesta sa fie mai intelept.

"Ma surprinde aroganta raspunsului. Stim foarte bine ca presedintele a fost condamnat intr-un dosar in care, folosindu-se de documente ...citeste mai departe despre "Tariceanu il ataca pe Iohannis pentru ca nu-i demite pe sefii DNA si SRI: Jocurile, facute de institutii nedemocratice" pe Ziare.com

#Tariceanu Iohannis demisie DNA SRI, #Tariceanu atac Iohannis Basescu, #Tariceanu Vintu Olteanu DNA , #Stiri Guvern