Te inregistrezi, votezi, contezi! Aplicatie pentru romanii din Marea Britanie

Luni, 01 August 2016, ora 22:25
790 citiri
Te inregistrezi, votezi, contezi! Aplicatie pentru romanii din Marea Britanie
Foto: Arhiva Ziare.com

Ambasada Romaniei la Londra a lansat aplicatia "Te inregistrezi, votezi, contezi!" prin care orice persoana domiciliata sau rezidenta pe teritoriul britanic are posibilitatea sa completeze online cererea de inscriere in Registrul electoral.

Potrivit unui comunicat remis, luni, presei orice persoana domiciliata sau rezidenta pe teritoriul britanic are posibilitatea sa completeze online cererea de inscriere si, ulterior, sa o printeze, dateze si semneze.

Prin intermediul aplicatiei, este facilitat accesul direct la cererea de inscriere si sunt prezentate de o maniera simplificata conditiile de inscriere in registrul electoral.

Ambasada Romaniei la Londra reaminteste ca inscrierea in registrul electoral pentru votul in strainatate la alegerile parlamentare din 2016 se face respectand mai multi pasi.

Astfel, se completeaza cererea de inscriere, se dateaza si se semneaza, se ataseaza copia pasaportului de tip CRDS, se ataseaza ...citeste mai departe despre "Te inregistrezi, votezi, contezi! Aplicatie pentru romanii din Marea Britanie" pe Ziare.com

#aplicatie inscriere online Registrul Electoral, #aplicatie Londra registrul electoral , #Stiri Guvern