Teleormanizarea guvernului

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 06:18
1380 citiri
Teleormanizarea guvernului

Despre guvernul anuntat marti de Liviu Dragnea, cu aerul unui stapan care isi prezinta servitorii in frunte cu majordomul, as spune ca e o gluma proasta. Dar nu e nimic de ras. Mi se pare de plans.

Nu cred ca in 26 de ani Romania a avut un guvern mai lamentabil, in care sa nu ai de numarat persoanele cu probleme cel putin de inadecvare, ci de-abia daca gasesti cateva nume care cat de cat cadreaza cu functiile.

Cu ce sa incepi?

Din start guvernului i se aplica vorba aceea de la cozile ceausiste: dati mai putin ca sa ajunga la mai multi. Patru ministere in plus, obtinute prin divizari greu de explicat, ca aceea intre Mediu Ape si Paduri, nu vad a se justifica decat prin nevoia de a satisface cat mai multi doritori, pe bani publici, ca orice portofoliu implica un aparat care costa.

Mai sunt si elemente de un umor involuntar aproape caragialesc. Ministerul Culturii a devenit si al identitatii nationale, sintagma de un provincialism jenant, in opinia mea, dar pe undeva rezonant ...citeste mai departe despre "Teleormanizarea guvernului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#guvernul Sorin Grindeanu, #ministri guvern Sorin Grindeanu , #Stiri Guvern