Timpul trece, leafa merge: Cat au muncit parlamentarii romani in acest an

Marti, 04 August 2015, ora 18:20
955 citiri
Timpul trece, leafa merge: Cat au muncit parlamentarii romani in acest an
Foto: Ziare.com

Senatorii si deputatii au lucrat in plen un total de 316 ore in prima sesiune parlamentara din acest an, echivalentul a 39 de zile la un program normal de 8 ore, si au lasat restante peste 700 de proiecte si initiative legislative.

Prima sesiune parlamentara din anul 2015 a inceput in luna februarie si s-a incheiat la finalul lunii iunie. In aceste cinci luni, deputatii si senatorii au lucrat in plen un total de 316 ore. La un program mediu de 8 ore pe zi, cum au majoritatea bugetarilor, ar insemna ca senatorii si deputatii au petrecut doar 39 de zile, din ultima jumatate de an, pentru dezbaterea si votarea proiectelor legislative, potrivit datelor de pe site-ul Camerei Deputatilor si al Senatului.

O parte a acestui timp a fost petrecut insa de senatori si deputati pentru declaratii politice si adresarea de intrebari si interpelari membrilor Guvernului. Alte 17 ore au fost lucrate de senatori si deputati in 11 sedinte de plen reunit.

Senatorii au fost mult mai harnici decat ...citeste mai departe despre "Timpul trece, leafa merge: Cat au muncit parlamentarii romani in acest an" pe Ziare.com

#ore lucru parlamentari, #zile lucru parlamentari, #zile lucru deputati senatori , #Stiri Guvern