Toate tunurile pe Iohannis pentru Codul Silvic: Ponta spune ca PSD ramane pe pozitii

Sambata, 09 Mai 2015, ora 14:45
1131 citiri
Toate tunurile pe Iohannis pentru Codul Silvic: Ponta spune ca PSD ramane pe pozitii
Foto: Administratia Prezidentiala

Premierul Victor Ponta sustine ca PSD ramane pe pozitii in ceea ce priveste Codul Silvic, in sensul ca social-democratii vor ca legea sa fie adoptata, astfel incat defrisarile ilegale sa fie prevenite si sanctionate.

"Am vorbit cu Moldovan, presedinta comisiei de mediu din Camera Deputatilor, si marti va fi din nou Codul Silvic in dezbatere, iar noi ramanem pe pozitia pe care am fost, si anume de a adopta un Cod - la care, culmea, am lucrat si cu liberalii, acum s-au mai razgandit - prin care sa prevenim, combatem si sanctionam defrisarile ilegale si monopolul unei companii pe piata", a declarat seful PSD, aflat intr-o vizita la Targoviste.

Acesta a mentionat ca, daca legea va fi votata marti in comisii si, in final, va merge la presedintele Klaus Iohannis pentru promulgare, "vom avea instrumente mai puternice de lupta impotriva celor care au monopol pe piata".

"Saptamana viitoare trebuie sa ne luptam sa trecem Codul Silvic, ca sa nu se mai taie padurile de catre tot felul de ...citeste mai departe despre "Toate tunurile pe Iohannis pentru Codul Silvic: Ponta spune ca PSD ramane pe pozitii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis Cod Silvic Ponta, #Ponta Cod Silvic , #Stiri Guvern