Trei luni cu Iohannis presedinte - degeaba faci lucrul bine daca il comunici prost

Sambata, 21 Martie 2015, ora 18:31
1164 citiri
Trei luni cu Iohannis presedinte - degeaba faci lucrul bine daca il comunici prost
Foto: Ziare.com

In urma cu 3 luni Klaus Iohannis depunea juramantul de investitura in functia de presedinte al Romaniei. Fusese votat de un numar impresionant de romani, atat din tara, cat si din strainatate.

Multi l-au privit pe Iohannis drept omul providential - in bunul spirit romanesc care mereu a simtit nevoia de un personaj divin care sa rezolve toate problemele.

Dupa 3 luni de la investitura, privind atent la activitatea sa din acest timp, am conturat o schita a profilului de presedinte al lui Klaus Iohannis - comunicator slab, preocupat mai mult de protocol decat de mesajul care ajunge la cei pe care ii reprezinta - romanii.

Dar sa le luam pe rand. In tot acest timp, in numeroasele vizite externe pe care le-a intreprins, in discursurile din tara, dar si in interviurile acordate, seful statului a avut, in opinia mea, un singur moment de stralucire, la Berlin.

Atunci, in conferinta comuna cu Angela Merkel, presedintele a raspuns liber, direct si transant unei intrebari pusa pe un ton ...citeste mai departe despre "Trei luni cu Iohannis presedinte - degeaba faci lucrul bine daca il comunici prost" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis presedinte vot, #Iohannis nervi palton jurnalisti, #Iohannis vizite externe , #Stiri Guvern