Tudorel Toader nu si-a inaintat demisia catre Secretariatul General al Guvernului (Surse)

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 20:47
962 citiri
Tudorel Toader nu si-a inaintat demisia catre Secretariatul General al Guvernului (Surse)
Foto: Facebook/Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu si-a inaintat oficial demisia catre Secretariatul General al Guvernului, la fel ca cea mai mare majoritate a ministrilor, au declarat surse oficiale, desi joi anunta ca isi va depune demisia din functie.

Potrivit surselor citate, Tudorel Toader nu a depus oficial demisia la Secretariatul General al Guvernului, cum trebuie procedat ca ea sa fie transmisa presedintelui si publicata in Monitorul Oficial.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a anuntat demisia, joi, pe Facebook. Ulterior, el a spus ca "in cercuri restranse" a comunicat inca de miercuri ca nu va tine de functie, adaugand ca mandatul sau inceteaza in momentul in care este numit un alt ministru, fie si interimar.

Ministrul Comunicatiilor, Augustin Jianu, propus vicepremier de catre Sorin Grindeanu, a declarat, vineri, la Antena 3, ca o sa se alature si alti ministri noului Cabinet, "cu siguranta", considerand ca o parte dintre ministri vor constientiza ca trebuie sa ia decizii singuri.

Citeste si

Grindeanu ii cere lui Iohannis vacantarea posturilor lui Sevil Shhaideh si Carmen DanMinistrul Comunicatiilor: Ieri era doar Grindeanu, azi suntem trei. O sa fim mai multi, cu sigurantaPonta revine in Guvern. Grindeanu l-a numit secretar general. Ce alte planuri mai are premierulGrindeanu, la Guvern: Nu sunt singur, toata lumea e la munca. Criza se va rezolva constitutional saptamana viitoare (Video) ...citeste mai departe despre "Tudorel Toader nu si-a inaintat demisia catre Secretariatul General al Guvernului (Surse)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tudorel Toader demisie , #Stiri Guvern