Tudose se lauda cu cresterea economica, nimic de MCV: Veste proasta pentru cei care ne doreau sfarsitul tragic in chinuri

Miercuri, 15 Noiembrie 2017, ora 14:13
862 citiri
Tudose se lauda cu cresterea economica, nimic de MCV: Veste proasta pentru cei care ne doreau sfarsitul tragic in chinuri
Foto: Facebook/Guvernul Romaniei

Premierul Mihai Tudose s-a laudat si miercuri, in sedinta de Guvern, cu nivelul cresterii economice pe trimestrul III. De remarcat insa a fost faptul ca, desi sedinta a inceput la aproape 3 ore de la publicarea raportului MCV pe Justitie, care are concluzii dure, premierul nici nu l-a mentionat.

"O veste foarte buna pe care o stiti sau proasta pentru cei care ne doreau sfarsitul tragic in chinuri: crestere economica de 8,8%, ceea ce ne face optimisti, pentru un spre 6 pe totalul anului 2017. Nu numai ca nu am murit cum ne doreau unii, ci suntem de invidiat pe locul trei in lume", a spus Tudose, in fata colegilor sai.

Seful Executivului a fost optmist si cu privire la exercitiul bugetar.

"Anul asta exercituiul bugetar se va inchide sub 3%. Nici pe anul viitor nu stam foarte rau, ci dimpotriva", a adaugat Mihai Tudose.

Si marti s-a laudat pe Facebook cu aceasta crestere economica, spunand ca este "rezultatul muncii tuturor romanilor si a companiilor corecte".

Amintim ca Romania a inregistrat in trimestrul al treilea al acestui an cel mai semnificativ avans al Produsului Intern Brut (PIB) dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, de 8,6% comparativ cu perioada similara din 2016.

Precizam ca fata de acelasi trimestru din anul 2016, PIB-ul a inregistrat in trimestrul al treilea al anului o crestere cu 8,8% pe seria bruta si cu 8,6% pe seria ajustata sezonier, conform INS.

#Tudose crestere economica, #Tudose crestere economica Romania , #Stiri Guvern