Tunurile sunt pe DNA si Inalta Curte. Asaltul total! (Opinii)

Miercuri, 27 Mai 2015, ora 06:37
711 citiri
Tunurile sunt pe DNA si Inalta Curte. Asaltul total! (Opinii)
Foto: Arhiva Facebook/Calin Popescu Tariceanu/captura Antena3

Calin Popescu Tariceanu ii cere presedintelui Klaus Iohannis nici mai mult nici mai putin decat demiterea presedintelui ICCJ, Livia Stanciu, si a procurorului sef DNA, Laura Codruta Kovesi, ca urmare a cazului Mariana Rarinca.

Este vorba despre Mariana Rarinca, femeia impotriva careia Livia Stanciu a depus o plangere penala pentru santaj. Cazul a fost instrumentat de DNA, dna Rarinca a stat in arest preventiv aproximativ 6 luni, a fost condamnata de prima instanta si achitata in urma contestatiei la Curtea de Apel.

Din start mi se pare o culme a ironiei, ca sa n-o numesc de-a dreptul nerusinare, sa comenteze insusi dl Tariceanu, cel care a incalcat de doua ori apasat Constitutia Romaniei in cazul Sova, o data prin felul in care a interpretat rezultatul votului in privinta cererii DNA de incuviintare a arestarii preventive, a doua oara prin refuzul de a emite o hotarare privind acest vot.

Daca e sa vorbim despre demisii pentru incalcarea legii, cred ca dl Tariceanu ar trebui sa... citeste mai departe despre "Tunurile sunt pe DNA si Inalta Curte. Asaltul total!" pe Ziare.com

#Tariceanu demitere Kovesi Stanciu, #Rarinca santaj Stanciu , #Stiri Guvern