Turcan zice ca Tariceanu e desprins complet de realitate, iar ALDE se va dizolva in 2 ani

Sambata, 07 Ianuarie 2017, ora 14:25
928 citiri
Turcan zice ca Tariceanu e desprins complet de realitate, iar ALDE se va dizolva in 2 ani
Foto: Facebook/Calin Popescu Tariceanu

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, afirma ca scrisoarea copresedintelui ALDE Calin Popescu-Tariceanu catre liberali arata o "desprindere completa de realitate". Aceasta e convinsa ca "in doi ani" partidul condus de Tariceanu se va dizolva.

"Scrisoarea domnului Tariceanu arata o desprindere completa de realitate. ALDE a fost la cateva voturi sa nu intre in Parlament si au fost bagati in Legislativ de catre PSD", a scris sambata Turcan, pe Facebook.

Ea a adaugat ca, in doi ani, ALDE se va dizolva, iar membrii sai vor migra in PSD si PNL. "As spune ca este aproape o certitudine", a spus liderul PNL.

Liderul ALDE Calin Popescu-Tariceanu a lansat, vineri seara, un apel catre liberalii care au ramas in PNL "in speranta unor zile mai bune" sa i se alature in proiectul de consolidare a miscarii ...citeste mai departe despre "Turcan zice ca Tariceanu e desprins complet de realitate, iar ALDE se va dizolva in 2 ani" pe Ziare.com

#Tariceanu scrisoare PNL, #Turcan Tariceanu Alde, #Turcan Alde dizolvare, #Turcan Tariceanu desprins realitate , #Stiri Guvern