Turcescu isi explica averea uriasa: Am avut si cinci joburi simultan si am investit

Miercuri, 04 Mai 2016, ora 14:51
1615 citiri
Turcescu isi explica averea uriasa: Am avut si cinci joburi simultan si am investit
Foto: Arhiva site/turcescu.ro

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Robert Turcescu, spune ca si-a castigat banii avand si cinci joburi in acelasi timp, precum si investitii pe piata depozitelor si a produselor derivate sau in imobiliare.

El mai spune, intr-un interviu News.ro, ca a investit pe Bursa si ca a avut "norocul si bucuria de a descoperi brokeri buni" care l-au sprijinit sa aiba castiguri substantiale.

Ce averi au candidatii la Primaria Capitalei: Turcescu - peste un milion in conturi, Firea - bijuterii de 130.000 de euro

Despre Cristian Sima, Turcescu spune ca a avut "o relatie foarte buna" cu acesta si ca, din cand in cand, i-a cerut "o opinie" legat de banii investiti.

"Toti banii pe care i-am castigat in 23 de ani de presa, lucrand adeseori in trei locuri deodata, au fost chiar mai multe - predam la facultate, conduceam un ziar la un moment dat, aveam o emisiune la televiziune, aveam o emisiune de radio, scriam pentru reviste saptamanale. Au fost ani in viata mea in care am avut si ...citeste mai departe despre "Turcescu isi explica averea uriasa: Am avut si cinci joburi simultan si am investit" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Robert Turcescu avere, #Robert Turcescu candidat PMP Bucuresti, #Robert Turcescu ofiter acoperit , #Stiri Guvern