Deputatii juristi, unda verde pentru arestarea Elenei Udrea - Aviz pozitiv pentru toate solicitarile DNA

Duminica, 08 Februarie 2015, ora 18:40
1266 citiri
Deputatii juristi, unda verde pentru arestarea Elenei Udrea - Aviz pozitiv pentru toate solicitarile DNA
Foto: Facebook/Elena Udrea

Deputatii din Comisia juridica au avizat pozitiv, duminica seara, toate cele cinci cereri care o vizeaza pe Elena Udrea: 3 de incuviintare a arestarii preventive si doua de incepere a urmarii penale.

Primul vot a fost cel pentru inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea in dosarul "Gala Bute". S-au inregistrat 20 de voturi pentru, o abtinere si un vot impotriva, potrivit B1 TV.

A urmat votul pentru incuviintarea arestarii preventive in acelasi dosar. 17 deputati juristi au votat, trei s-au declarat impotriva si s-au inregistrat trei abtineri.

Deputatii juristi au dat un aviz pozitiv si pentru urmarirea penala a Elenei Udrea si in dosarul Microsoft. 21 de parlamentari au votat in favoare si unul s-a abtinut.

De asemenea, 16 voturi au dat deputatii juristi si pentru incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea in dosarul Microsoft.

In ceea ce priveste ultima cerere de inlocuire a controlului judiciar cu arestul preventiv in dosarul Microsoft, 18 deputati juristi au ...citeste mai departe despre "Deputatii juristi, unda verde pentru arestarea Elenei Udrea - Aviz pozitiv pentru toate solicitarile DNA" pe Ziare.com

#Udrea aviz arestare, #Udrea dosar Microsoft arestare, #Udrea aviz arestare Bute, #dosare Udrea DNA , #Stiri Guvern