Ultimul test al actualului Parlament: Va primi DNA unda verde sa-l urmareasca penal pe Bejinariu?

Luni, 28 Noiembrie 2016, ora 08:41
889 citiri
Ultimul test al actualului Parlament: Va primi DNA unda verde sa-l urmareasca penal pe Bejinariu?
Foto: Arhiva/Ziare.com

Deputatii dau luni ceea ce este cel mai probabil ultimul test pentru actuala legislatura in care sa arate daca au inteles mesajul strazii "vrem egalitate, nu imunitate" sau continua sa blocheze actiunile justitiei fata de parlamentari.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor urmeaza sa elaboreze, luni, dupa pranz, raportul privind cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul social-democratului Eugen Bejinariu, votul in plen fiind programat la ora 16:00.

Insa sansele ca sedinta de plen sa se poata desfasura in cvorum de lucru sunt minime, in conditiile in care deputatii sunt in vacanta pentru campania electorala, cu toate ca doar jumatate din actualii deputati mai candideaza pentru inca un mandat.

Printre acestia se afla insusi Eugen Bejinariu, care vrea inca un mandat de deputat, fiind pe primul loc pe lista PSD in judetul Suceava. El este deputat din 2004, iar in perioada 2003 - 2004 a fost ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului, in Guvernul ...citeste mai departe despre "Ultimul test al actualului Parlament: Va primi DNA unda verde sa-l urmareasca penal pe Bejinariu?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vot urmarire penala Bejinariu PSD, #Bejinariu PSD Microsoft dosar DNA , #Stiri Guvern