Un deputat PSD de Teleorman compara lupta anticoruptie cu lupta impotriva burghezo-mosierimii din anii '50

Marti, 21 Martie 2017, ora 15:23
994 citiri
Un deputat PSD de Teleorman compara lupta anticoruptie cu lupta impotriva burghezo-mosierimii din anii '50
Foto: Facebook/Boboc Valentin Gabriel

Deputatul PSD Valentin Boboc, ales in Teleorman, sustine ca lupta anticoruptie poate fi comparata cu lupta impotriva burghezo-mosierimii din anii '50

"Au revenit in actualitate toate metodele prin care in anii '50 clasa politica romaneasca a fost eliminata din actualitatea luptei politice. Intre lupta impotriva burghezo-mosierimii de atunci, in dispretul drepturilor si libertatilor individuale, si lupta impotriva coruptilor, inventati de masina de propaganda a sistemului, este o similitudine ce nu poate sa nu nelinisteasca opinia publica romaneasca.

Mai devreme sau mai tarziu, dar, cu certitudine, nu peste mult timp, opinia publica romaneasca va observa ca in aceasta lupta nu coruptia este afectata, ci doar democratia romaneasca, jertfita pe altarul intereselor inguste de partid", a declarat Valentin Boboc la Radio Romania Actualitati, arata Romania Libera.

Acesta a vorbit in timpul emisiunii Antena Partidelor Parlamentare despre separatia puterilor in stat, care trebuie respectata de toata lumea.

"Respectarea separatiei puterilor in stat si a normelor statului de drept nu este o chestiune facultativa pentru nimeni. In caz contrar, nu ne mai aflam in Romania, acea tara democratica ce doreste sa apartina Uniunii Europene, ci ne putem considera, eventual, intr-o dictatura de tip sud-american, al carei climat politic este marcat de santaj, tensiune si teroare", a precizat Valentin Boboc.

Valentin Boboc apare in mai multe stenograme din dosarul Referendumul in care Liviu Dragnea a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare. Boboc este cel caruia Liviu Dragnea i-a transmis sa aduca oameni la vot: "Bai, am inteles, dar organizati-va sa mi-i aduceti pe toti la vot, bai! Ii legati, ii luati in brate...".

Citeste mai multe stenograme din dosar:

Stenograme referendumDragnea: Organizati-va sa mi-i aduceti pe toti la vot! Ii legati, ii luati in brateStenograme din dosarul Dragnea: Au luat-o din casa in casa. Decat ca nu m-am luat la bataie ...citeste mai departe despre "Un deputat PSD de Teleorman compara lupta anticoruptie cu lupta impotriva burghezo-mosierimii din anii '50" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#deputat Boboc lupta anticoruptie, #Boboc lupta impotriva burghezo mo ierimii , #Stiri Guvern