Un fals reprezentant al ministerului Economiei abordeaza multinationalele

Marti, 18 Octombrie 2011, ora 13:35
988 citiri
Un fals reprezentant al ministerului Economiei abordeaza multinationalele
Ministerul Economiei/ Sursa: jurnalulzilei.ro

Ministerul Economiei atrage atentia asupra actiunilor unui personaj necunoscut, care se recomanda membru al echipei ministeriale si care a abordat in ultima perioada conducerile unor companii multinationale, solicitand, in numele ministrului, intrevederi cu proprietarii acestor firme.

"Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) avertizeaza ca aceste demersuri, al caror protagonist, neidentificat deocamdata, s-a recomandat Cristian Popescu, nu sunt autorizate de catre ministru sau de catre conducerea ministerului", se arata intr-un comunicat al ministerului.

Reprezentantii oficiali ai ministrului si ai MECMA pot fi gasiti pe site-ul institutiei, spun reprezentantii ministerului. Potrivit acestora, orice contact stabilit de catre acestia ar trebui sa raspunda exigentelor de profesionalism si deontologie a afacerilor.

"Din aceasta perspectiva, solicitam reprezentantilor mediului de afaceri sa trateze cu precautie orice solicitare care poate fi asociata unor interese personale, obscure sau care iese din cadrul comun al comunicarii institutionale", mai informeaza comunicatul.

Situatia creata urmeaza sa fie investigata de catre institutiile abilitate, pentru a fi inlaturate efectele neplacute generate de aceste actiuni neautorizate.

"Sper ca dialogul firesc al comunitatii de afaceri din Romania cu autoritatile statului nu este perturbat de astfel de initiative iresponsabile", a declarat ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Ion Ariton.

#ministerul economiei, #fals reprezentant MECMA, #mecma, #ion ariton , #Stiri Guvern