Un fost ministru din Guvernul Ciolos, despre audierile de miercuri: O mascarada. Ministrul Educatiei, catastrofal

Joi, 05 Ianuarie 2017, ora 09:48
1498 citiri
Un fost ministru din Guvernul Ciolos, despre audierile de miercuri: O mascarada. Ministrul Educatiei, catastrofal
Foto: Facebook/Vlad Alexandrescu

Senatorul USR si fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu a povestit, miercuri seara, cum au decurs audierile ministrilor din comisiile de specialitate, caracterizand totul ca fiind o mascarada.

"Audierile au fost o mascarada. Tipicul a fost de fiecare data acelasi: ministrul desemnat a tinut un speech de vreo 15 minute in care a insailat in cel mai bun caz cateva idei din programul de guvernare.

Apoi presedintele de sedinta a colectat doua-trei intrebari de la deputatii si senatorii neastamparati. In restul de cinci minute, am ascultat raspunsuri vagi si superficiale ale candidatului la intrebarile pe care si le-a ales", a scris Vlad Alexandrescu pe Facebook.

Alexandrescu a spus despre ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, ca a venit cu un discurs impaciuitorist, care sa multumeasca pe toata lumea, dar fara sa aiba elemente concrete.

Fostul ministru a adaugat ca l-a intrebat pe Vulpescu despre finalizarea depunerii dosarului Rosia Montana pentru Patrimoniul Mondial la ...citeste mai departe despre "Un fost ministru din Guvernul Ciolos, despre audierile de miercuri: O mascarada. Ministrul Educatiei, catastrofal" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Alexandrescu audieri ministri, #audieri ministri Grindeanu Parlament, #audieri ministri Grindeanu , #Stiri Guvern