Un ministru care sta la coada ii da replica lui Tariceanu: Unora a inceput sa le placa sefia, se cred Dumnezei

Joi, 18 August 2016, ora 11:29
1189 citiri
Un ministru care sta la coada ii da replica lui Tariceanu: Unora a inceput sa le placa sefia, se cred Dumnezei
Foto: Arhiva Digi 24 TV

Violeta Alexandru, ministrul pentru Dialog Social, spune ca presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, nu are dreptate atunci cand sustine ca demnitarii nu trebuie sa stea la coada alaturi de cetatenii obisnuiti si afirma ca unora dintre ei "a inceput sa le placa sefia", crezandu-se Dumnezei.

Reactia ministrului vine in contextul in care Calin Popescu Tariceanu a fost surprins de jurnalisti in timp ce intra prin spate pentru a-si reinnoi permisul auto, in conditiile in care sute de oameni stateau la coada pentru acelasi lucru.

Mai mult, pentru presedintele Senatului a fost inchisa toata cladirea, pana cand acesta a terminat ce avea de facut, toata situatia fiind aranjata anterior, dupa cum a declarat chiar Tariceanu, care a mai sustinut ca demnitarii au responsabilitati, asa ca nu trebuie sa stea la coada.

"Nu, domnul Tariceanu nu are dreptate cand spune ca preocuparea celor cu functii nu este statul la coada, justificand de ce nu a stat si dansul la aceeasi coada, cu ...citeste mai departe despre "Un ministru care sta la coada ii da replica lui Tariceanu: Unora a inceput sa le placa sefia, se cred Dumnezei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Violeta Alexandru raspuns Tariceanu, #Tariceanu coada permis , #Stiri Guvern