Un nou verdict in cazul Ponta: A plagiat! Ministrul Curaj trebuie sa ii retraga titlul de doctor

Joi, 30 Iunie 2016, ora 12:13
814 citiri
Un nou verdict in cazul Ponta: A plagiat! Ministrul Curaj trebuie sa ii retraga titlul de doctor
Foto: Arhiva Digi 24 TV

Fostul premier Victor Ponta a plagiat in teza de doctorat, a decis joi Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), care solicita Ministrului Educatiei emiterea ordinului prin care lui Victor Ponta i se retrage titlul de doctor in Drept.

Presedintele Consiliului, academicianul Viorel Barbu, a anuntat ca verdictul a fost stabilit de comisia care a reanalizat teza de doctorat a fostului premier in ultimele 45 de zile si care a fost formata din Florin Streteanu de la Universitatea Babes Bolyai, Valentin Constantin de la Universitatea de Vest din Timisoara si Dan Claudiu Danisor de la Universitatea din Craiova.

"S-a constatat ca lucrarea nu respecta standardele de etica si propunem retragerea titlului de doctor in Drept", a declarat Viorel Barbu.

Dintre cei 47 de membri ai Consiliului, la sedinta de azi au fost prezenti 35, dintre care 34 au votat ca a fost un plagiat, iar un membru s-a abtinut.

Dupa decizia CNADTCU, Victor ...citeste mai departe despre "Un nou verdict in cazul Ponta: A plagiat! Ministrul Curaj trebuie sa ii retraga titlul de doctor" pe Ziare.com

#Ponta plagiat verdict, #Ministerul Educatiei retrage titlu Ponta , #Stiri Guvern