Un premier ca o gluma proasta

Vineri, 28 Iulie 2017, ora 19:27
589 citiri
Un premier ca o gluma proasta

Deci iar s-a schimbat modificarea! Ministerul Finantelor il contrazice pe premier care il contrazisese pe Liviu Dragnea si programul de guvernare dupa ce se certase cu jurnalistii pe tema CAS si CASS. Daca nu ar fi vorba despre viata noastra, ar fi amuzant, ar fi de un ras copios. Dar fiind vorba despre viitorul Romaniei ajuns pe mana unor ireponsabili ma tem ca e doar de un mare plans national.

Il vad pe dl Tudose foarte hotarat. Se straduieste sa intre cat mai bine in haina de premier autoritar. Omul care face ordine, mana forte care tine fraul cu severitate. Si nu exista sedinta de guvern sau declaratie publica in care sa nu faca parada de autoritate. Ministrul Agriculturii, al Sanatatii, al Transporturilor au simtit de la ironia la critica grea a premierului.

Iata cateva dintre criticile permierului Tudose la adresa ministrilor sai:

Tudose a facut glume despre oaia lui Daea si a luat la rost un ministru intarziat la sedinta de Guvern (Video)Tudose, catre ministrul Transporturilor: Ramaneti turati. Sau daca e nevoie, venim in fiecare dimineata peste voiTudose vrea Autostrada Bucuresti-Ploiesti terminata mai repede: La fiecare 2 saptamani mai expropriem cate 2 coteteTudose, suparat pe ministrul Sanatatii: Inteleg ca ambulantele erau pe cand nu s-au zarit, azi le vedem si nu sunt (Video)Premierul Tudose cere debirocratizarea Sanatatii: Ce se intampla acum in minister ar putea face obiectul psihiatriei

Ceea ce ma surprinde la fiecare dintre aceste declaratii, care se doresc de forta, este tonul lor cumva de opozitie. Dl Tudose e constatativ revoltat, descopera Romania cu stupoare, cere rezolvari urgente, chiar nerealist de urgente, dar cumva din afara subiectului, nu ca parte a acestei rezolvari.

"Sistemul e rau defect. De 27 de ani toata lumea l-a complicat", tuna dl Tudose cu microfonul deschis in fata. Dar dl Tudose unde a fost in acesti 27 de ani? Ca doar nu a iesit din spuma marii la caderea Guvernului Grindeanu. A fost in politica, a fost chiar ministru, asadar gestionar al unei bucati din sistemul bolnav, pentru care nu imi amintesc sa fi enuntat vreo solutie viabila. Sau vi se pare ca economia pe care a gestionat-o este un sistem insanatosit? Ca sa nu mai vorbim despre partidul domniei sale care a guvernat Romania in cea mai mare parte din acesti 27 de ani.

Dar dincolo de aceste exercitii de imagine, pe fondul actului de guvernare, dl Tudose mi se pare absolute depasit de situatie, uneori chiar la modul ridicol.

Vi-l amintiti cum s ...citeste mai departe despre "Un premier ca o gluma proasta" pe Ziare.com

#CAS CASS angajat angajator, #Mihai Tudose CAS CASS, #program de guvernare PSD , #Stiri Guvern