USR, dupa discutiile pe WhatsApp ale PSD: Romania este condusa de un partid care actioneaza ca un grup infractional

Sambata, 03 Iunie 2017, ora 15:19
723 citiri
USR, dupa discutiile pe WhatsApp ale PSD: Romania este condusa de un partid care actioneaza ca un grup infractional
Foto: Facebook/Uniunea Salvati Romania

USR condamna modul in care actioneaza liderii PSD, dupa ce in presa au ajuns discutii de pe un grup de WhatsApp in care sunt inscrisi mai multi social-democrati.

"USR condamna practicile de guvernare ale PSD care ameninta sa transforme Romania intr-un stat captiv. Conversatiile intre liderii PSD, dezvaluite de Rise Project, arata ca Romania este condusa de un partid cu mentalitati totalitare care actioneaza, de fapt, ca un grup infractional.

Planul de a organiza contramanifestatii impotriva protestelor #rezist este de factura putiniana si nu are nicio legatura cu un stat democratic, membru al NATO si al Uniunii Europene", se arata intr-un comunicat al USR remis Ziare.com.

Citeste si Reactiile liderilor PSD dupa dezvaluirile Rise Project: Cine sunt "slujitorii Hidrei" care au tradat partidul?

Formatiunea sustine ca cei din PSD ar fi capabili sa "arunce tara in haos si conflicte civile" doar pentru a amnistia si gratia coruptii din randul partidului.

"Marele noroc al Romaniei este ca are cetateni mai responsabili decat partidul aflat la guvernare si mai atasati valorilor democratiei. Acestia nu au raspuns instigarilor lui Liviu Dragnea si ale liderilor PSD, iar contramanifestatiile au esuat", adauga cei din USR.

Dan Barna, purtatorul de cuvant al USR, sustine ca ancheta publicata de Rise Project "nu face decat sa confirme cetatenilor romani ca toata povestea cu programul minunat cu grafice colorate, prezentat de PSD in campanie, a fost de fapt o mare scamatorie, miza reala fiind in tot acest interval mentinerea conectarii la furtul banului public si modificarea legilor din Justitie pentru protejarea sau eliberarea coruptilor".

USR mai scrie in comunicat ca oamenii au ajuns sa pazeasca in fiecare zi coalitia de guvernare PSD-ALDE pentru a se asigura ca respecta legea si obligatiile pe care Romania si le-a asumat ca membru NATO si UE.

"Cetatenii Romaniei au aflat, cu detalii, din raportul Rise Project, ca alaturi de sabotarea Justitiei, furtul banilor publici este o miza la fel de importanta pentru PSD.

USR a sustinut manifestatiile impotriva Ordonantei de Urgenta 13 a Guvernului Sorin Grindeanu si a organizat primele proteste interne din istoria Parlamentului, in semn de solidaritate cu romanii din strada", se arata in documentul citat.

Formatiunea adauga ca parlamentarii sai au combatut activ toate tentativele PSD care subminau puterea Justitiei: proiectul de lege care desfiinteaza conflictul de interese, modificarea Legii execu ...citeste mai departe despre "USR, dupa discutiile pe WhatsApp ale PSD: Romania este condusa de un partid care actioneaza ca un grup infractional" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#USR PSD discutii WhatsApp, #PSD discutii WhatsApp , #Stiri Guvern