USR si-a lansat candidatii: Fostii ministri Cristian Ghinea si Vlad Alexandrescu, pe liste. Ciolos, viitor premier

Miercuri, 26 Octombrie 2016, ora 16:47
1050 citiri
USR si-a lansat candidatii: Fostii ministri Cristian Ghinea si Vlad Alexandrescu, pe liste. Ciolos, viitor premier
Foto: captura video privesc.eu

USR si-a lansat miercuri candidatii la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Pe pe listele pentru Senat si Camera Deputatilor figureaza mai multi fosti ministri si secretari de stat din Cabinetul Ciolos, printre care Cristian Ghinea si Vlad Alexandrescu.

In debutul conferintei de presa, Nicusor Dan a precizat ca a lansat invitatia de a candida din partea USR acelor persoane din guvern considerate cele mai apropiate de valorile pe care le promoveaza uniunea.

"Sunt foarte onorat ca 90% dintre oamenii pe care i-am ofertat au venit in USR", a mai spus Nicusor Dan.

Totodata, el a subliniat faptul ca este vorba despre "oameni care au cariera si care au facut un sacrificiu personal, in ceea ce priveste profesia, familia, pentru a veni sa lucreze pentru Romania" in guvernul Ciolos.

"Vrem sa schimbam impreuna modul in care se face politica in Romania, vrem sa avem o guvernare transparenta, oameni cinstiti in functia publica si sa schimbam modul in care clasa politica se ...citeste mai departe despre "USR si-a lansat candidatii: Fostii ministri Cristian Ghinea si Vlad Alexandrescu, pe liste. Ciolos, viitor premier" pe Ziare.com

#USR liste candidati, #Cristian Ghinea candidat USR , #Stiri Guvern