USR va avea propriul candidat la presedintia Romaniei: Ne dorim un presedinte luptator, nu elegant

Luni, 09 Iulie 2018, ora 15:36
957 citiri
USR va avea propriul candidat la presedintia Romaniei: Ne dorim un presedinte luptator, nu elegant
Foto: Arhiva Facebook/USR

Doi dintre liderii de marca ai USR au declarat, luni, ca uniunea va avea propriul candidat la presedintia Romaniei, la alegerile prezidentiale care vor avea loc in 2019.

Unul dintre acestia este Stelian Ion, deputatul USR care a fost unul dintre cei mai combativi in comisia parlamentara in care au fost modificate Legile Justitiei si Codurile Penale.

"USR va avea propriul candidat la presedintie. Putem avea un presedinte luptator sau un presedinte elegant. USR isi va dori un presedinte luptator, care va lupta cu toate armele pentru apararea Constitutiei. Un presedinte care in urma unei lecturi indelungate a unei decizii CCR poate gasi o varianta de iesire din impas", a declarat Stelian Ion la Parlament, dupa ce presedintele Iohannis a semnat decretul de revocare a sefei DNA.

De asemenea, intrebat daca USR il va sustine pe Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat, presedintele partidului, deputatul Dan Barna, a raspuns: "USR a declarat constant ca va avea candidat la alegerile prezidentiale. Este pozitia noastra constanta pe acest subiect".

Citeste mai multe despre: USR e dezamagit de decizia lui Iohannis si cere un referendum pe Justitie: Trebuia sa mearga la suspendare!

Klaus Iohannis a anuntat pe 23 iunie, la Sibiu, ca va candida pentru un nou mandat de presedinte al Romaniei. Atunci Iohannis sustinea ca nu se teme de suspendare pentru ca "nu are cine sa o faca". PNL si-a anuntat deja sprijinul pentru fostul sau presedinte.

Iohannis candideaza pentru un nou mandat la Cotroceni: Nu ma tem de suspendare, nici nu are cine sa o facaOrban confirma sustinerea PNL pentru Iohannis: Este hotarat sa se bata pe viata si pe moarte pentru a elibera Romania de pericolul urias care o pandeste

Pana in prezent PSD si ALDE nu si-au desemnat candidatii la presedintia Romaniei.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi, care a fost deja publicat in Monitorul Oficial, intrand astfel in vigoare. Laura Codruta Kovesi a anuntat ca pleaca din DNA, dar ramane procuror.

Iohannis a demis-o pe Kovesi. Prin purtatorul de cuvant - UPDATEE oficial: Decretul de revocare a lui Kovesi de la sefia DNA a intrat in vigoareKovesi: Coruptia poate fi invinsa. Nu abandonati!

C.B. ...citeste mai departe despre "USR va avea propriul candidat la presedintia Romaniei: Ne dorim un presedinte luptator, nu elegant" pe Ziare.com

#USR candidat propriu presedintia Romaniei , #Stiri Guvern