Val fara precedent de pensionari in MAI. Cum va face ministerul fata alegerilor parlamentare

Joi, 22 Septembrie 2016, ora 10:39
772 citiri
Val fara precedent de pensionari in MAI. Cum va face ministerul fata alegerilor parlamentare
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministrul de Interne, Dragos Tudorache, a transmis ca, dupa intrarea in vigoare a legii privind pensiile speciale, MAI s-a confruntat cu un val fara precedent de pensionari, iar asta se intampla chiar inainte de alegeri.

Ministrul a explicat pentru Ziare.com ca peste 8.500 de angajati ai MAI s-au pensionat dupa intrarea in vigoare a legii, in conditiile in care oricum in sistem exista o lipsa de personal.

Pe de alta parte, s-au organizat concursuri de angajare, dar nu suficiente cat pentru a se acoperi lipsa de personal, a punctat ministrul.

"S-au deblocat foarte multe concursuri, in mod evident, nu suficiente cat sa acopere lipsa din sistem, dar suficiente cat sa organizam alegerile optim. Avem 3.500 de angajati in urma concursurilor din primavara si inca 5.000 de concursuri care sunt in derulare, pornite saptamana trecuta", a spus acesta intr-un interviu acordat Ziare.com.

Intrebat despre cum vor actiona la alegerile parlamentare pentru combaterea fraudelor, ministrul a ...citeste mai departe despre "Val fara precedent de pensionari in MAI. Cum va face ministerul fata alegerilor parlamentare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pensionari MAI alegeri parlamentare, #ministru Interne alegeri parlamentare, #alegeri parlamentare 2016 , #Stiri Guvern