Vicepremierul Borc: Guvernul va ataca la CCR majorarile de salariu din Sanatate si Educatie

Miercuri, 02 Noiembrie 2016, ora 16:40
1033 citiri
Vicepremierul Borc: Guvernul va ataca la CCR majorarile de salariu din Sanatate si Educatie
Foto: Facebook/Costin Borc

Guvernul va ataca la Curtea Constitutionala (CCR) Legea salarizarii unitare, daca acest proiect va trece de Parlament in forma actuala.

"Eu sau unul dintre noi, din Guvern, va ataca acest proiect, daca va trece asa cum e. Pana acum, Guvernul a atacat cam toate proiectele care prevad cresteri de cheltuieli fara o baza bugetara", le-a spus Costin Borc membrilor Camerei de Comert Romano-Germane (AHK), reuniti intr-o sedinta la Bucuresti.

Vicepremierul a precizat ca nici aceasta Lege a salarizarii nu e insotita de precizarea surselor financiare din care se vor sustine masurile prevazute.

"A arata doar bugetul de stat ca sursa de finantare nu este o abordare serioasa", le-a spus oficialul roman investitorilor germani.

Comentariile vin dupa ce comisiile reunite de Buget si Munca din Parlament au aprobat, luni, majorarea cu 15% a salariilor de baza din invatamant, incepand cu 1 ianuarie 2017. Amendamentul a fost votat de catre parlamentarii PSD si UDMR, liberalii ...citeste mai departe despre "Vicepremierul Borc: Guvernul va ataca la CCR majorarile de salariu din Sanatate si Educatie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ministru Economie pomeni electorale, #ministru Economie pomeni electorale CCR , #Stiri Guvern