Vicepremierul Costin Borc, despre Romania TV: Televiziunea asta minte si cand anunta ora exacta

Miercuri, 17 August 2016, ora 15:47
984 citiri
Vicepremierul Costin Borc, despre Romania TV: Televiziunea asta minte si cand anunta ora exacta
Foto: Facebook / Costin Borc

Vicepremierul Costin Borc a reactionat dupa ce postul Romania TV, infiintat de deputatul ex-PSD Sebastian Ghita, a sustinut ca se vor face restructurari masive in toate intreprinderile de stat. "Televiziunea asta minte si cand anunta ora exacta", a replicat vicepremierul.

"Citesc in fiecare dimineata o revista a presei care cuprinde stiri de interes in domeniul economic. Nu prea ma uit la televizor si aproape niciodata la stiri, iar cu siguranta nu ma uit la RomaniaTV. In stirile de astazi vad ca RomaniaTV spune ca am anuntat restructurari masive la toate intreprinderile de stat. Cred ca televiziunea asta minte si cand anunta ora exacta: )

Sa iei cuvinte, sa le scoti din context si le pui in asa fel in cat sa denaturezi adevarul este pentru acest post TV un sport la care ar putea sa castige la Olimpiada", a postat, miercuri, pe Facebook Costin Borc, care este si ministru al Economiei.

Cu o zi inainte, Costin Borc declarase ca intreprinderile de stat trebuie ...citeste mai departe despre "Vicepremierul Costin Borc, despre Romania TV: Televiziunea asta minte si cand anunta ora exacta" pe Ziare.com

#Costin Borc Romania TV minte , #Stiri Guvern