Victor Ponta a ajuns la Palatul Victoria. Majoritatea consilierilor sunt si ei la Guvern

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 13:06
858 citiri
Victor Ponta a ajuns la Palatul Victoria. Majoritatea consilierilor sunt si ei la Guvern
Foto: Facebook Victor Ponta

Secretarul general al guvernului, Victor Ponta, a ajuns, sambata, in jurul orei 11.45 la Palatul Victoria, unde potrivit declaratiilor sale din cursul serii de vineri, urmeaza sa aiba discutii cu mai multi parlamentari si lideri politici.

Inca de dimineata, la Palatul Victoria au venit mai multi consileri ai premierului, precum si cei din cabinetul SGG.

La 11.45 a sosit si secretarul general al guvernului, Victor Ponta, care potrivit declaratiilor sale de vineri seara la Guvern, urmeaza sa aiba discutii cu mai multi parlamentari si lideri politici.

Victor Ponta a fost numit, vineri, in functia de secretar general al Guvernului, decizia fiind publicata in Monitorul Oficial si fiind contrasemnata de secretarul de stat caruia i-au fost delegate atributiile lui Mihai Busuioc.

"In urmatoarele zile trebuie sa tinem pe linia de plutire activitatea guvernamentala, torpilata de o decizie politica gresita luata de domnul Dragnea. Cunosc administratie centrala ca sa il pot sprijini pe premier", a precizat Ponta.

Premierul Sorin Grindeanu se afla, sambata, la Timisoara, unde va avea o sedinta cu social- democratii din judet, carora le va solicita sprijinul in demersul sau de a-l indeparta pe Liviu Dragnea de la conducerea partidului. In Timis, PSD are patru deputati si doi senatori care si-au exprimat si ei sustinerea pentru Grindeanu, declarand ca vor vota impotriva motiunii de cenzura initiata de PSD.

Sorin Grindeanu cauta sprijin pentru inlaturarea lui Dragnea. Sambata merge in Timis

Premierul ar urma sa revina la Bucuresti in cursul acestei seri.

Am facut calculele la votul motiunii de cenzura. UDMR va inclina balanta ...citeste mai departe despre "Victor Ponta a ajuns la Palatul Victoria. Majoritatea consilierilor sunt si ei la Guvern" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Victor Ponta secretar general guvern , #Stiri Guvern