VIDEO Angajare cu cantec la ministerul lui Dragnea, pe modelul: "Ma recomanda vocea si talentul meu"

Luni, 04 Noiembrie 2013, ora 12:02
2127 citiri
VIDEO Angajare cu cantec la ministerul lui Dragnea, pe modelul: "Ma recomanda vocea si talentul meu"
Sursa foto: mondonews.ro

Seful Serviciului Anticoruptie privind banii europeni din cadrul Ministerului Dezvoltarii, condus de Liviu Dragnea, este cantareata de muzica populara Ioana Maria Ardelean. Artista nu are nicio specializare in lupta impotriva coruptiei.

Cantareata de muzica populara Ioana Maria Ardelean a fost angajata la MDRAP de Liviu Dragnea si nu pare sa aiba experienta in functiile publice. Conform organigramei ministerului, Ardelean este subordonata direct ministrului.

Ardelean, licentiata in Comunicare Politica

Seful Serviciului Anticoruptie privind banii europeni din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale a terminat Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, cu licenta in Comunicare Politica.

De asemenea, a terminat si Scoala Populara de Arta, sectia canto popular.

Conform declaratiei de avere de la jumatatea anului, Ardelean are venituri din functiile ocupate in cadrul PNL si a MDRT, precum si din activitati artistice.

Conform declaratilor sale, provine dintr-o familie de artisti, sora tatalui sau Cornelia Ardelean-Archiudean, interpreteaza muzica populara.

Liviu Dragnea: "Vocea si talentul" o recomanda

Dragnea a spus ca pe Ioana Ardelean o recomanda, pentru a ocupa aceasta functie in minister, "vocea si talentul", conform Mediafax.

"Eu nu stiu ce cantareata a fost, dar ea a coordonat cateva proiecte importante in cadrul MCV", a spus Dragnea.

Conform acestuia, Ardelean este un functionar foarte bun, cu aprecieri si a coordonat proiecte legate de implementarea strategiei de integritate in Ministerul Dezvoltarii si in structurile teritoriale.

"Sunt foarte bune proiectele, ce a facut inainte nu ma intereseaza, eu sunt foarte multumit de activitatea ei", a mai spus Dragnea.

Subordonata direct unui ministru anchetat

Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare de procurorii DNA pe 6 septembrie 2012, pentru ca ar fi pus la punct un sistem national de influenta prin care ar fi fraudat votul la referendumul din 29 iulie folosind zece metode, printre care votul multiplu, turismul electoral, falsificarea de semnaturi.

Potrivit DNA, Liviu Dragnea este urmarit penal pentru savarsirea a patru infractiuni: folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite; asociere pentru savarsirea de infractiuni; instigare la violarea prin orice mijloace a secretului votului de catre membrii biroului electoral al sectiei de votare ori de catre alte persoane; instigare la promisiunea, oferirea sau darea de bani ori alte foloase in scopul de a determina alegatorul sa voteze in cadrul referendumului.

In rezolutia de incepere a urmaririi penale, procurorii au retinut ca exista indicii temeinice ca, in calitate de secretar general al PSD, Dragnea si-a folosit influenta si autoritatea functiei in vederea obtinerii unui folos nepatrimonial pentru partid, respectiv a unei prezente de minimum 60% la votul de la referendumul din 29 iulie, care sa garanteze validarea acestuia.

#Dragnea minister, #serviciu anticoruptie, #Ardelean MDRAP , #Stiri Guvern