Vila discutata de Ponta si Basescu ajunge la persoanele cu dizabilitati: Cum explica Guvernul

Miercuri, 24 Decembrie 2014, ora 13:55
1050 citiri
Vila discutata de Ponta si Basescu ajunge la persoanele cu dizabilitati: Cum explica Guvernul
Foto: Active News Arhiva

Transferul unei vile a RA-APPS, de la Snagov, catre Autoritatea pentru Persoanele cu Dizabilitati este argumentata de Guvern prin faptul ca imobilul va fi folosit ca centru de pregatire, orientare, formare profesionala pentru persoane cu dizabilitati, dar si pentru angajatii care lucreaza cu acestea.

Vilele Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) de la Snagov au fost subiect de discutie intre premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu, Ponta spunand ca fostul presedinte nu va primi dreptul de a se muta intr-un astfel de spatiu, iar Basescu precizand ca el nu a cerut o vila anume, ci un imobil adecvat, conform legii.

RA-APPS detine mai multe vile la Snagov, cu terenuri in suprafata cuprinsa intre 12.271 si 37.958 metri patrati, vila atribuita Autoritatii pentru Persoanele cu Dizabilitati fiind insa una dintre cele mai mari din aceasta locatie.

Ministerul Muncii a primit de la Guvern o vila cu piscina, pentru "persoanele cu dizabilitati"

"In urma ...citeste mai departe despre "Vila discutata de Ponta si Basescu ajunge la persoanele cu dizabilitati: Cum explica Guvernul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Basescu Ponta vila Snagov, #vila Snagov persoane dizabilitati Guvern , #Stiri Guvern