Vocea strazii: Ce vor bucurestenii de la viitorii primari si ce cred despre candidati

Duminica, 29 Mai 2016, ora 13:48
2588 citiri
Vocea strazii: Ce vor bucurestenii de la viitorii primari si ce cred despre candidati
Foto: Ziare.com

Campania pentru alegerile locale din Bucuresti pare ca i-a lasat pana acum neimpresionati pe potentialii votanti, ba chiar i-a dezamagit pe unii dintre cei cat se poate de interesati de administratia orasului si a sectorului in care locuiesc.

Corespondentul Ziare.com a stat de vorba cu locuitorii Bucurestiului despre cum vad campania, despre intentia de a merge la vot si asteptarile pe care le au de la viitorii primari.

Prin Piata Universitatii, vineri seara, se perinda studenti care au iesit de la cursuri, oameni care au terminat munca si asteapta autobuzul sa mearga acasa in vreun cartier sau chiar in afara Bucurestiului, oameni cu treaba in zona sau parinti si bunici veniti cu copiii la plimbare.

Campania electorala in desfasurare si apropiatele alegeri nu sunt o preocupare pentru cei mai multi. "Nu urmaresc", "Nu m-a interesat", "Nu votez" sunt raspunsuri care se tot repeta.

Insa, fie ca vor sau nu sa mearga la vot, toti cunosc si resimt problemele mari ale orasului, ...citeste mai departe despre "Vocea strazii: Ce vor bucurestenii de la viitorii primari si ce cred despre candidati" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alegeri locale Bucuresti alegatori , #Stiri Guvern