Votul cu care suntem datori

Sambata, 04 Iunie 2016, ora 16:43
1462 citiri
Votul cu care suntem datori

Cu mai putin de o zi ramasa pana la cele mai plictisitoare alegeri din istoria democratiei romanesti, trebuie sa marturisesc ca imi e foarte greu sa gasesc motivatia de a merge la vot duminica. Si presupun ca sunt destul de multi cei care se afla intr-o situatie similara.

In ultimele saptamani am asistat la o chestie care cu greu poate fi numita campanie electorala. Este vorba despre un non-combat sinistru, care ii are ca principali protagonisti pe candidatii propusi de marile partide. Or, in aceste conditii, in care mai toata lumea stie cam ce se va intampla si care vor fi viitorii edili, cartile fiind, cum se spune, facute, este aproape imposibil sa nu ne gandim cat de neimportant a devenit votul nostru.

Dar inainte de a ne ne complace in aceasta situatie - nu merg la vot pentru ca oricum merg degeaba - ar fi bine sa avem in vedere doua lucruri.

Primul, si poate cel mai important, este cum am ajuns in situatia asta. Pai s-a ajuns la aceasta stare de fapt pentru ca anul ...citeste mai departe despre "Votul cu care suntem datori" pe Ziare.com

#indemn vot alegeri locale 2016 , #Stiri Guvern