Votul eliberator: Apelul lui Iohannis e clar, dar vor fi inteles toti romanii?

Vineri, 09 Decembrie 2016, ora 22:04
722 citiri
Votul eliberator: Apelul lui Iohannis e clar, dar vor fi inteles toti romanii?
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut cu neobisnuita vigoare romanilor sa voteze duminica. Si sa voteze impotriva coruptiei.

Pentru oamenii informati apelul presedintelui e clar. E unul pentru DNA si partide care, ca PNL si USR, au promis sa sustina si in urmatorii patru ani lupta impotriva marii coruptii.

Dar il vor fi inteles toti romanii?

Desi vor beneficia probabil de cele mai serios supravegheate si organizate alegeri postdecembriste si se afla la aproape trei decenii de la eliberarea de comunism, romanii continua sa fie ori dezorientati, si ca atare indiferenti, ori infricosati.

Sunt angoasati de viitor, de globalizare, de hotii care le devalizeaza tara. Se tem de votul de duminica. Si se tem sa nu fie ocupati.

Conditionati de propaganda, ii inspaimanta spectre imaginare, in speta mult invocatii Soros si sorosisti. In frica lor irationala potentata de profesionisti ai dezinformarii cu simpatii putiniste, unii se pregatesc sa voteze antidemocratic. Sa-si puna ...citeste mai departe despre "Votul eliberator: Apelul lui Iohannis e clar, dar vor fi inteles toti romanii?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis apel vot romani , #Stiri Guvern