Votul prin corespondenta si cel electronic, din nou in Parlament: "Testul suprem pentru clasa politica"

Joi, 05 Martie 2015, ora 13:08
970 citiri
Votul prin corespondenta si cel electronic, din nou in Parlament: "Testul suprem pentru clasa politica"

Doua noi proiecte de lege, pentru votul prin corespondenta, respectiv pentru votul electronic, au ajuns iar in atentia parlamentarilor.

Deputatul PMP Eugen Tomac a depus cele doua proiecte de lege in Parlament, dupa ce timp de doua luni s-au aflat in dezbatere publica.

"Asa cum am promis, am depus in Parlamentul Romaniei, cele doua initiative legislative care vor face dreptate milioanelor de romani, umiliti la 16 noiembrie.

Dupa ce majoritatea parlamentara a respins, in luna decembrie, proiectul votului prin corespondenta, am revenit cu o varianta imbunatatita a acestuia si o initiativa noua, care prevede introducerea votului electronic", scrie pe Facebook Eugen Tomac.

Vot prin corespondenta pentru diaspora? Cand informatizam sectiile de votare? Interviu cu presedintele AEP

Acesta promite ca va merge la fiecare sedinta a Comisiei comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru elaborarea propunerilor legislative privind legile electorale, propunerilor legislative ...citeste mai departe despre "Votul prin corespondenta si cel electronic, din nou in Parlament: "Testul suprem pentru clasa politica"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vot corespondenta Parlament, #Tomac vot electronic proiect , #Stiri Guvern