Zgonea: Ponta sa nu demisioneze. Nu sunt dispus sa candidez cat e Ponta presedinte

Duminica, 25 Ianuarie 2015, ora 13:30
1292 citiri
Zgonea: Ponta sa nu demisioneze. Nu sunt dispus sa candidez cat e Ponta presedinte
Foto: Facebook/Valeriu Zgonea

Vicepresedintele PSD Valeriu Zgonea a declarat ca Victor Ponta nu trebuie sa demisioneze de la sefia PSD, intrucat a facut o figura frumoasa la prezidentiale, el aratand ca nu e dispus sa candideze la o functie in partid cat timp Ponta e presedinte.

Zgonea a apreciat ca analiza esecului de la prezidentiale trebuie facuta cu "calm si cu rabdare" si nu la presiunea unor "vectori" care au diferite interese.

Zgonea: PSD sustine alegerea primarilor intr-un tur. Ordonanta 55, o mare gresealaZgonea, despre cine ar trebui sa organizeze alegerile in diaspora

"Astfel de discutii se poarta, ca in orice institutie publica sau privata sau organizatie neguvernamentala, si intr-un partid politic se poarta in interior si in spatele usilor inchise, dar trebuie sa le arati oamenilor ca te-ai reformat", a spus Zgonea.

El a precizat ca PSD a inteles ca trebuie sa se reformeze si de aceea a si lansat Victor Ponta, ca presedinte al partidului, cateva teme de reflectie, printre care si cea ...citeste mai departe despre "Zgonea: Ponta sa nu demisioneze. Nu sunt dispus sa candidez cat e Ponta presedinte" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Valeriu Zgonea demisie Ponta , #Stiri Guvern