Zi plina la Cotroceni: Iohannis, a treia runda de consultari cu partidele

Luni, 20 Aprilie 2015, ora 07:13
1215 citiri
Zi plina la Cotroceni: Iohannis, a treia runda de consultari cu partidele
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis si delegatiile partidelor se vor intalni, luni, la Cotroceni, pentru discutii pe teme ce tin de activitatea Legislativului.

Consultarile vor viza "stadiul legislatiei electorale, inclusiv cel al reglementarilor necesare asigurarii dreptului de vot al romanilor care traiesc in afara granitelor".

De asemenea, pe agenda intalnirilor se vor mai afla "discutii referitoare la procedurile parlamentare de incuviintare a cererilor de urmarire penala, retinere, arestare sau perchezitie a membrilor Parlamentului, precum si alte teme de interes public", anunta Administratia Prezidentiala.

Consultari luni, la Cotroceni: Ce va cere PNL

Programul consultarilor incepe la ora 10:00, cand vor intra la discutii reprezentantii PSD, la ora 11:00 vor intra cei ai PNL, iar la ora 12:00 este programata UNPR.

La ora 15:00, Iohannis se intalneste cu reprezentantii PC, la ora 16:00 cu cei ai UDMR, iar la ora 17:00 cu Grupul parlamentar al Minoritatilor... citeste mai departe despre "Zi plina la Cotroceni: Iohannis, a treia runda de consultari cu partidele" pe Ziare.com

#consultari partide Iohannis, #Iohannis vot diaspora partide , #Stiri Guvern