Ziua in care Iohannis a devenit presedinte. PSD - domnisoara de onoare, niciodata mireasa Reportaj foto

Luni, 22 Decembrie 2014, ora 08:00
1024 citiri
Ziua in care Iohannis a devenit presedinte. PSD - domnisoara de onoare, niciodata mireasa Reportaj foto
Foto: Ziare.com

Presedintele Klaus Iohannis a depus juramantul, duminica, intr-o ceremonie solemna in plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor. Festivitatea a decurs decent, dupa program, si l-a luat prin surprindere la final doar pe Victor Ponta. Daca privesti insa mai atent la atmosfera, si nu la alocutiuni, atmosfera nu mai e asa solemna.

Inainte de ora 12, la Parlament incep sa ajunga invitatii. Geamurile si clantele stralucesc, e cald, curat si lux. E usor sa te ratacesti in una dintre cele mai mari cladiri din lume fara sagetile care te indruma spre sedinta comuna a celor doua Camere.

Klaus Iohannis e noul presedinte al Romaniei. Traian Basescu si-a luat la revedere

Functionarii sunt relaxati, politicienii au un mers martial si discuta, pe holuri, despre "marasmul politic". Isi ocupa locul in sala, pe rand, membrii CCR, sefii de servicii, presedintele ICCJ Livia Stanciu si procurorul general Tiberiu Nitu.

Principele Radu Duda e flancat, dintr-o parte de fostii presedinti ...citeste mai departe despre "Ziua in care Iohannis a devenit presedinte. PSD - domnisoara de onoare, niciodata mireasa Reportaj foto" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis investit presedinte , #Stiri Guvern