Imprimanta wireless: Fii in pas cu tehnologia, renunta la cabluri

Sambata, 25 Februarie 2012, ora 00:00
10617 citiri
Imprimanta wireless: Fii in pas cu tehnologia, renunta la cabluri

Imprimantele wireless si multifunctionalele au devenit unelte obisnuite atat pentru acasa, cat si la sediul companiei. Conectivitatea Wi-Fi ofera o mai mare flexibilitate in ceea ce priveste locul in care este pusa imprimanta si, in plus, ne scapa de tonele de cabluri.

Unul dintre motivele pentru care exista reticenta in a cumpara o imprimanta wireless este perceptia ca o astfel de imprimanta este mai inceata in ceea ce priveste viteza de tiparire. Ocazional, aceasta perceptie este adevarata, dar situatia depinde de mai multi factori, pecum conexiunea Wi-Fi vs conexiunea prin cablu nu difera prea mult in ceea ce priveste viteza de transfer.

Si, daca totusi viteza este un criteriu de selectie, poate fi aleasa o imprimanta care are inclusiv Ethernet. Toate imprimantele ofera cel putin conectivitate USB 2.0.

Business24 a selectat cele mai populare imprimante wireless.

Multifunctional HP Officejet Pro 8500A

Cu un astfel de multifunctional se pot imprima documente color de calitate la un cost pe pagina cu pana la 50% mai mic decat la imprimantele laser color. Dispozitivul poate imprima automat fata-verso.

Viteza de imprimare a HP Officejet Pro 8500 este apropiata de cea a unei imprimante cu laser, de pana la 15 ppm alb-negru/ 11 ppm color; viteze in mod ciorna de pana la 35 ppm alb-negru/ 34 ppm color.

Documentele pot fi redate prin intermediul retelei wireless sau Ethernet, sau prin conectare directa a imprimantei prin USB 2.0, care permite un trasfer foarte rapid al informatiilor.

HP Officejet Pro 8500 permite imprimarea documentelor direct de pe Internet si prin intermediul oricarui dispozitiv mobil, precum smartphone sau tableta.

Poate fi cumparat de la eMAG.ro pentru 695 lei, redus de la 869 lei.

Brother HL 2170W

Brother HL 2170W este o imprimanta laser alb-negru care costa 639 lei, cu o viteza de imprimare de 23 de pagini pe minut. Imprimanta poate fi conectata wireless, prin USB sau prin cablu de retea.

Volumul recomandat de imprimare pe luna pentru aceasta imprimanta este de 2.000 de pagini. Aparatul poate fi alimentat cu 250 de coli.

Aceasta imprimanta poate fi folosita pentru a printa documente obisnuite, plicuri sau etichete.

Multifunctional Canon Pixma MP495

Canon Pixma MP495 poate imprima la o rezolutie maxima de 4800x1200 dpi, putandu-se obtine astfel fotografii color detaliate, precum si documente de afaceri cu aspect profesional. Vitezele de imprimare a documentelor sunt de 8,8 pagini pe minut monocrom sau 5 pagini color pe minut. O fotografie in format 10x15 cm fara margini, la calitate de laborator foto, este imprimata in 41 de secunde.

Imprimanta poate fi conectata fie prin conexiune wireless, fie prin intermediul portului USB.

Epson Stylus Photo R2000

Epson Stylus Photo R2000 este un aparat destinat imprimarii de proiecte mai ample precum imaginile panoramice, calendarele si portofoliile de fotografii.

Imprimanta, care functioneaza cu cerneala, poate fi conectata Wi-Fi si, prin intermediul aplicatiei Epson Print, poate reda documente inclusiv de pe iPhone sau iPad.

Aparatul poate fi conectat si prin intermdiul USB sau Ethernet.

Prin intermediul PictBridge, fotografiile pot fi tiparite direct de pe camera foto digitala.

Imprimanta are o arie larga de dimensiuni de documente care pot fi redate:A3,A3+,A4,A5,A6,B3,B5,B4, Letter Legal.

#imprimanta wireless laser, #imprimante wi fi, #imprimante fara fir, #imprimante fara cabluri , #Birotica