Tehnologie pentru home office: Printeaza inteligent si cu placere!

Sambata, 02 Iunie 2012, ora 00:00
2329 citiri
Tehnologie pentru home office: Printeaza inteligent si cu placere!

Epson a lansat in Romania imprimanta L200, primul dispozitiv de pe piata locala care are cartuse de cerneala integrate, ideal pentru biroul tau personal. Cu ajutorul ei, vei controla inteligent costurile de listare fara sa faci rabat de la productivitate, absolut necesara mai ales cand lucrezi de acasa.

"Imprimanta L200 face parte din seria L100, L200 si L800, care se adreseaza clientilor a caror principala necesitate este aceea de a lista documente sau fotografii la costuri scazute, fie ca este vorba despre cei care tiparesc acasa sau despre companii mici si mijlocii.

Epson este primul brand de imprimante care lanseaza astfel de echipamente in Romania, oferind clientilor sai posibilitatea de a alege intre gama actuala de imprimante, cu functii complementare diverse si aceste modele de imprimante desktop, dotate cu functiile de baza, dar cu un cost pe pagina foarte mic", a declarat Simona Decuseara, National Sales & Marketing Manager Epson Romania.

Datorita sistemului de cartuse de cerneala de capacitate foarte mare si sticlelor de cerneala cu volum mare, aceasta imprimanta, scaner si copiator listeaza cu usurinta documente importante de afaceri.

Este inclus un set de patru sticle individuale de cerneala, originale Epson, de cate 70 ml fiecare, pentru umplerea cartuselor - negru, cyan, magenta, galben - precum si doua sticle suplimentare de cerneala neagra.

Fiecare set de sticle de cerneala de mare capacitate poate lista pana la 4.000 de pagini alb-negru si 6.500 de pagini color, spun oficialii Epson.

Imprimanta este echipata cu tehnologia Epson cu cap de listare Micro Piezo, ce ofera rezistenta, calitate si fiabilitate fara egal. Cartusul de cerneala de mare capacitate este complet integrat in imprimanta, asigurand astfel o listare color fiabila fara murdaria sau complicatiile pe care le presupun alte sisteme de reincarcare.

Tehnologia Epson de completare rapida cu cerneala (Fast Ink Top-up - FIT) include capace si filtre etanse, concepute special, care reduc la minimum pierderile.

Imprimanta este dotata, de asemenea, cu o supapa reductoare, care controleaza fluxul de cerneala pentru a preintampina refluxul. Aceasta caracteristica iti permite sa transporti mult mai usor si mai sigur imprimanta, atunci cand este nevoie.

Pentru a obtine o calitate inalta a documentelor tiparite, specialistii iti recomanda sa folosesti cerneala originala, subliniind ca fiecare sticla de cerneala are un capac resigilabil pentru depozitare atunci cand nu este utilizata.

#imprimanta home office, #Epson L200, #imprimanta cartus integrat , #Birotica