Apple se va concentra pe lansarea iPhone, amanand lansarea noii versiuni Mac OS X

Vineri, 13 Aprilie 2007, ora 11:30
968 citiri

Grupul informational american Apple a anuntat ca va amana cu cateva luni lansarea ultimei versiuni a sistemului sau de operare Mac OS X, denumita Leopard, pentru a asigura succesul intarii pe piata in luna iunie a telefonului sau mobil iPhone, relateaza AFP.

Apple se concentre sur l'iPhone et retarde la vente de son systcme Leopard

Apple, ce prevazuse sa lanseze in luna iunie sistemul de operare Leopard, a decis sa amane aceasta lansare pentru luna octombrie.

Echipele tehnice insarcinate cu testarea sistemului Leopard lucreaza acum la testarea modelului de telefon iPhone, a declarat grupul californian intr-un comunicat, precizand ca sistemul Leopard va fi finalizat in iunie insa va fi in continuare in teste.

"Modelul iPhone contine cele mai sofisticate aplicatii instalate vreodata intr-un telefon mobil si merita se fie finalizat la timp", a explicat Apple.

Telefonul iPhone este si player muzical, cu o functionalitate identica cu faimosul iPod, aparat foto si calculator de buzunar, beneficiind de posibilitati de navigare pe internet.

Apple se asteapta ca iPhone va avea un succes comercial similar cu cel avut de playerul muzical iPod. Peste un milion de consumatori s-au aratat interesati de viitorul model produs de Apple, a precizat grupul de telefonie ATT, ce va fi distribuitor exclusiv al acestui model.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)