Sisteme PC si laptopuri in sistem refurbished - o alegere in tendinte

Marti, 15 Martie 2016, ora 17:48
1967 citiri
Sisteme PC si laptopuri in sistem refurbished - o alegere in tendinte

Din ce in ce mai mult poate fi observat un trend pe piata computerelor, laptopurilor si echipamentelor IT: un numar tot mai mare de persoane se orienteaza catre solutii mai accesibile, intrucat noutatile in domeniul tehnologiei IT ajung destul de costisitoare.

In majoritatea cazurilor se alege varianta second hand, dar a aparut insa si un concept care a revolutionat achizitiile de computer si laptopuri, mai exact segmental refurbished.

Calculatoare si laptopuri refurbished, accesibile pentru orice buzunare

Daca a cumpara un calculator sau un laptop de ultima generatie, cu specificatii tehnice si performante ridicate, reprezinta o varianta care nu este accesibila tuturor, Diablos Computer vine cu o alternativa mult mai avantajoasa. Este vorba despre calculatoare si laptopuri refurbished, pe care le ofera spre vizualizare atat in cadrul magazinului online, cat si la sediu sau in showroom.

Atunci cand un produs nou are un pret de-a dreptul inabordabil si inflexibil, sistemele si echipamentele refurbished reprezinta solutia salvatoare. Societatile autorizate sa importe si sa reconditioneze tehnica de calcul uzata ofera astfel doritorilor atat calitate, cat si functionalitate deplina, la preturi mai mult decat avantajoase.

Computerele refurbished provin din medii de business unde se doreste o reinnoire a tehnicii de calcul - situatia cea mai frecventa, in majoritatea cazurilor. Astfel de sisteme sunt returnate producatorului, care le preia sau le transfera magazinelor specializate. Dupa aceasta etapa sistemele sunt atent verificate si uneori imbunatatite prin upgrade-uri de componente, ajungand sa egaleze din punct de vedere al performantelor (dar nu si al pretului) sistemele noi.

Avantajele laptopurilor si PC-urilor refurbished

Trendul ascendent al pietei pe segmentul IT refurbished este datorat unei serii de avantaje care se regasesc intr-o astfel de achizitie. Dintre acestea pot fi mentionate:

Costuri scazute - un computer comercializat in sistem refurbished poate fi chiar si cu 80% mai ieftin decat echivalentul sau nou.

Performante ridicate - de aceasta data preturi accesibile nu inseamna rabat de la calitate sau performante. In ideea in care nu tot ceea ce este scump este de fiecare data si superior din punct de vedere calitativ, identic sta situatia si cu produsele refurbished: chiar daca au preturi care uimesc pe oricine, calitatea nu are de suferit.

Inainte de a fi repus in vanzare, un laptop sau PC refurbished trece prin procese indelungi de verificare si testare a parametrilor functionali. Avand astfel avizul specialistilor, dar si eventuale imbunatatiri la nivel de componente - upgrade-uri de memorie, hard disk, procesor sau placa video - un computer refurbished Diablos Computer ofera performante de top, de fiecare data.

Relicentiere a sistemului de operare la preturi infime - acest avantaj este oferit doar magazinelor ce au acreditarea "Microsoft Registered Refurbisher" (cum este si cazul Diablos Computer).

Obtinerea unui sistem de operare cu licenta poate ajunge sa coste cat un intreg sistem PC. Achizitionand insa unul refurbished, cumparatorul are ocazia de a beneficia de licentiere la preturi mult mai mici. Singura conditie de indeplinit pentru un astfel de echipament in vederea relicentierii o reprezinta existent stickerului care sa arate o licentiere anterioara a sistemului de operare Windows.

Tinand cont de toate aceste atuuri, dar si de accesibilitatea din punct de vedere al preturilor, solutiile oferite de Diablos Computer reprezinta alternative ideale pentru cei care cauta un sistem PC, un laptop, o imprimanta sau orice alt echipament IT, cu performante ridicate, dar la preturi nu prea piperate.

In acest fel, fara a-si face o gaura in buget, oricine poate beneficia de un raport pret-calitate-performante optim.

#laptop refurbished, #calculator refurbished , #Calculatoare