Western Digital reia productia in Thailanda

Vineri, 02 Decembrie 2011, ora 16:23
1555 citiri
Western Digital reia productia in Thailanda

Western Digital, unul dintre principalii producatori de hard-diskuri a reinceput producerea de componente PC in Thailanda, dar avertizeaza ca multe dintre fabricile sale sunt inca inghitite de ape dupa ce o serie de inundatii au cuprins tara incepand cu luna iulie.

Compania a reinceput productia de hard-diskuri in cursul acestei saptamani intr-una din cladirile sale din Bang Pa-in, care a stat in aproape doi metri de apa incepand cu jumatatea lunii octombrie. Apa a fost pompata din cladire in urma cu cateva saptamani, iar curentul electric a fost repornit la finalul lunii noiembrie, scrie IT News.

"Mai avem mult de munca," a spus John Coyne, CEO al companiei.

Celelalte fabrici ale Western Digital din Thailanda sunt inca inundate. Apa urmeaza sa fie evacuata in zilele urmatoare, iar cladirile vor fi decontaminate si restaurate. Compania nu a dat un termen pentru reluarea activitatii in aceste fabrici.

Conform conducerii Western Digital, exporturile la nivel global in cel de-al patrulea trimestru vor atinge 120 milioane dolari, cu mult sub estimarile initiale de 170-180 milioane dolari. Inundatiile au afectat si alti producatori IT precum Seagate si Toshiba, iar preturile la hard-diskuri au crescut din cauza lipsei de oferta.

#componente PC, #hard disk Western Digital, #Western Digital reia activitate, #Western Digital Thailanda , #Componente hardware