ANAF da 8 mil. lei pentru monitorizarea sistemului IT

Sambata, 23 Iulie 2011, ora 12:48
1893 citiri
ANAF da 8 mil. lei pentru monitorizarea sistemului IT

ANAF aloca 8,15 milioane lei pentru produse Quest Software de monitorizare si management al sistemelor IT, conform NewsIn. 

"Prezenta achizitie trebuie urgent finalizata - atribuire si derulare contract - pentru ca ANAF sa poata permite indeplinirea obligatiilor privind transmiterea la distanta, prin mijloace electronice in special a Declaratiei unice (112).

Declaratiile 112 sunt depuse numai in format electronic incepand cu data de 1 iulie 2011.

Subliniem ca la ora actuala platforma si infrastructura informatica mai pot mentine activa aplicatia pentru cel mult doua luni", se mentioneaza in caietul de sarcini.

Pentru atribuirea contractului va fi organizata o licitatie restransa accelerata, cu faza finala de licitatie electronica.

ANAF precizeaza ca initierea procedurii de atribuire nu a fost posibila pana la aceasta data, in special din cauza lipsei finantarii de la bugetul de stat, care "este o problema cruciala cu care se confrunta Agentia Nationala de Administrare Fiscala".

"Autoritatea contractanta a reusit cu dificultati enorme sa aloce resurse financiare, din fonduri proprii", se mai spune in document.

Potrivit ANAF, contractul va avea o durata cuprinsa intre 5 septembrie 2011 si 30 decembrie 2011.

"Contractul va inceta sa produca efecte dupa data de 30 decembtie 2011, cu exceptia obligatiilor legate de garantia produselor, suportul tehnic si garantia de buna executie", se mai spune in document.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#anaf, #agentia fiscala, #licitatie anaf, #management , #Electronice