Camere foto pentru un hobby de adancime - fotografia sub apa

Sambata, 07 Iulie 2012, ora 00:00
3682 citiri
Camere foto pentru un hobby de adancime - fotografia sub apa

Fotografiile realizate sub apa au devenit noua pasiune a celor care merg in concediu in tari cu mari mult mai limpezi decat Marea Neagra. Business24 iti prezinta cateva aparate foto subacvatice, care merita toata atentia ta, daca esti pasionat de scufundari.

Olympus E-PL3

Acest aparat are 35 de puncte de focalizare, cu selectare automata sau manuala, si 12,3 megapixeli, permitand fotografierea la o rezolutie maxima de 4032 x 3024 px.

Nu este un aparat special pentru fotografierea subacvatica, dar te poti scufunda cu el in adancuri, cu ajutorul carcasei subacvatice speciale, care asigura 100% rezistenta la apa. Acest accesoriu este optional si nu este inclus in pachetul de baza.

Aparatul are conexiune USB 2.0 si filmeaza full HD. Unul dintre marile avantaje ale acestui aparat aparat este greutatea sa foarte redusa, de numai 313 grame. Poate fi achizitionat la un pret de aproximativ 3.599 lei.

Olympus TG-820

Producatorul spune ca aceasta camera inregistreaza imagini de inalta calitate in ciuda conditiilor dificile pe care iubitorii de natura si impatimitii sporturilor extreme le experimenteaza.

Are 12 megapixeli si este rezistenta la zdrobire cu o forta de 100 kg, subacvatica pana la o adancime de 10 metri, rezistenta la soc de la 2 metri si rezistenta la inghet pana la -10 grade Celsius.

Deci poti inregistra filme Full HD si fotografii fara a fi ingrijorat ca-ti vei deteriora camera si componentele ei superioare, inclusiv zoomul optic panoramic 5x (28mm-140mm) si ecranul LCD HyperCrystal de 3 inch, rezistent la zgariere.

Aparatul costa 1.299 de lei.

Nikon Coolpix AW100

Nikon Coolpix AW100 costa tot 1.299 de lei si este un aparat foto care poate fi folosit in conditii extreme, atat iarna, cat si vara.

Are sistemul GPS incorporat, busola electronica si harta lumii. Puteti atribui geo-etichete imaginilor, va puteti orienta in locuri noi si puteti urmari traseul cand sunteti in miscare.

Aparatul este dotat cu un senzor CMOS de 16 megapixeli extrem de sensibil si modurile dedicate pentru situatii cu lumina scazuta se combina pentru a asigura rezultate bune in lumina puternica a soarelui, in timpul noptii sau in adancurile marii.

Este construit pentru a rezista la adancimi de pana la 10 m, pentru a rezista la socuri cand este aruncat de la inaltime de pana la 1,5 m si pentru a rezista la temperaturi de pana la -10 grade Celsius.

Fujifilm FinePix XP50

Acest aparat poate fi folosit in apa pana la o adancime de cinci metri si este rezistent la socuri, inghet si praf.

Este acoperit cu un strat anti-reflexie ce ofera o vizibilitate crescuta chiar in lumina soarelui sau atunci cand fotografiati scene subacvatice.

Inregistreaza fotografii panoramice. Este suficient sa apesi butonul declansator si sa faci 3 fotografii in timp ce rotesti aparatul foto.

Fujifilm FinePix XP50 are un senzor CMOS de 14,4 MP si poate filma la o rezolutie de 1280 x 720.

Aparatul costa 799 de lei.

#aparate foto subacvatice, #aparate foto rezistente apa, #aparate foto water rezistant , #Electronice