Cauti un GPS "destept"? Alege dintre cele mai vandute sisteme

Sambata, 14 Ianuarie 2012, ora 00:00
9736 citiri
Cauti un GPS "destept"? Alege dintre cele mai vandute sisteme

Aproape ca este de neimaginat astazi un sofer care sa nu aiba la bordul masinii sale un sistem GPS, pentru ghidaj si informatii despre trafic. Vezi care sunt cele mai vandute sisteme GPS de la eMAG.ro

North Cross ES515

Este, in prezent, cel mai bine vandut sistem de navigatie prin GPS de la eMAG.ro si se afla si la reducere, de la 339 de lei, la 299 lei.

Are o interfata usor de utilizat ce asigura o operare rapida.

Utilizatorii pot afla puncte de interes, hoteluri, restaurante, ATM-uri, benzinarii si multe altele.

Dispozitivul poate fi folosit si ca player multimedia si document viewer, prin intermediul lor pot fi accesate fisierele audio & video dar si foto

North Cross are un procesor de 522 MHz, memorie RAM de 128 MB si spatiu de stocare de 8GB. Ecranul este TFT LCD, cu rezolutie de 480x272 si o diagonala de 5 inch.

Smailo Joy

Smailo Joy poate fi usor montat pe parbriz, dar poate fi folosit si de catre pietoni. Dispozitivul este compatibil cu orice software de navigatie.

Costa 199 lei. Dispozitivul este dotat cu un procesor la 468 MHz, are 64 MB memorie RAM si capacitate de stocare de 16 GB. Este vandut fara soft de navigatie si poate reda fisiere mp3, fotografii sau videoclipuri.

Serious UrbanPlanet

Serioux UrbanPlanet costa 279 lei si are un ecran tactil de 5", cu interfata intuitiva.

Dispozitivul are un procesor de 468 MHz, memorie RAM de 64MB si rezolutie a ecranului de 480x272. Bateria are o autonomie de 3,5 ore.

Mio Spirit

Mio Spirit este dotat cu SmartRoute, o tehnologie care foloseste o baza de date cu informatii preluate de la milioane de soferi pentru a optimiza ruta calculata: veti putea astfel sa calatoriti mai rapid si mai eficient. Modulul perfectionat LearnMe Pro monitorizeaza si retine stilul dumneavoastra de condus, oferindu-va rute personalizate in functie de preferintele dumneavoastra. Veti putea vedea pe ecran imbunatatirea rutelor si a rezultatelor privind estimarea orei de sosire.

Dispozitivul costa 519 lei si are un procesor Samsung la 400 MHz, memorie RAM de 128 MB si capacitate de stocare de 2 GB. Rezolutia ecranului este de 480x272.

Mio Spirit cantareste putin peste 148 de grame.

Evolio HiSpeed4

Evolio Hi-Speed are o platforma hardware bazata pe procesorul dual-core la 533 Mhz Centrality Atlas V, completata de o memorie RAM de 128 MB, DDR2 si NAND Flash de 4GB.

Caracteristici speciale :

- Player Muzica, Video, Documente, Imagini, E-book reader, calculator

- Senzor de lumina

- Setare pentru calea de navigare din meniu.

- Husa din piele ecologica cadou.

Costa 239 lei, redus de la 279 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gps auto, #cele mai vandute gps, #promotii online , #Electronice