Fa-ti propria biblioteca digitala cu Cinema One

Sambata, 02 Noiembrie 2013, ora 00:00
9656 citiri
Fa-ti propria biblioteca digitala cu Cinema One
Foto: kaliedescape.com

Scapa de DVD-uri si chiar de Blu-Ray, cu un singur dispozitiv ce le incorporeaza pe toate intr-o biblioteca electronica personala.

Business24 iti recomanda Cinema One, un server pentru filme care a castigat premiul pentru cel mai bun produs nou la CEDIA 2013 (Custom Electronic Design and Installation Association).

Usor de instalat si folosit, acest player te scuteste de orice meniuri, reclame sau orice alt tip de "delay", si poate stoca si rula pana la 100 de filme Blue-ray sau 600 de filme la calitate DVD.

In plus, poti downloada filme din Kaliedescape Store, singurul magazin care iti permite sa descarci filme la aceeasi calitate video si audio ca si discurile Blu-Ray, iar in timpul vizionarii poti sari direct la o anumita scena, multumita sistemului Movie Guide.

Foto: kaliedescape.com

Mai multe despre interfata prietenoasa si modul de utilizare a acestei bilioteci digitale poti afla direct de pe site-ul peoducatorului, Kaliedescape, iar daca esti interesat, ii poti contacta pe reprezentantii producatorului in Romania.

Foto: kaliedescape.com

Cinema One costa 3.995 de dolari, scrie publicatia JustLuxe.

#Cinema One, #biblioteca digitala, #server stoc filme , #Electronice